dimecres, 15 de març del 2006

Quan s'encén la llumeta

El més dur va ser haver de marxar perquè te n'adonessis de que hi era.

by Pol

Quan et sents més sol amb algú altre que amb tu mateix.

by Pol

La primera cita m'ha vingut al cap quan avui, mirant la tele, he vist a en Carlos Sobera essent entrevistat per l'Albert Om. En Sobera comentava el repte que és tenir una bon share a la tele i arribar a fer mil emisions d'un mateix programa. Per a exemplificar-ho/aclarir-ho deia: El problema és quan un programa s'acaba familiaritzant; com que saps que sempre està allà, acaba essent prescindible. Amb això deixava a entendre que només te n'adones que hi era quan marxa.

Que a què ve aquesta súbita inspiració ? (no és tan súbita, sempre sóc així d'eloqüent, però a vegades ho amago a sota el nas). Potser perquè he assumit que perdre alguns records era el millor que em podia passar (perdre'ls literalment, tema SMS, actualitzacions de programes i falta de còpies de seguretat). Tinc una caixa, on hi ha una calavera dibuixada, que duu un missatge a la tapa: Prohibit obrir, o prohibit treure'n quelcom.

7 Comments:

Anònim deia...

el problema ve quan et penses que ho has superat i obres la caixa

Unknown deia...

L'has clavat.

Mireia deia...

potser el problema pot deixar de ser-ho si no obres mai aquella caixa...i la deixes enterrada en el passat i vius el present...

Unknown deia...

Només sabré que visc "bé" quan sigui capaç d'obrir-la i que m'arrenqui un lleuger somriure el que hi trobi. Fins llavors ... si l'enterro mai ho sabré.
*Ara no us dediqueu tots a tenir caixetes de sabates on guardar-hi cosetes, una per a cada persona ...

Mireia deia...

jo tinc dues caixetes on hi guardo records de les relacions passades, xo sóc capaç d'obrir-les i somriure emntre miro els records q hi ha dins d'elles....una per cada persona no xo quasi...jajajaja....

Unknown deia...

Llavors ? Lo d'enterrar-les ? from the sleeve ?

Anònim deia...

Sembla que tots en tenim una caixeta

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain