dissabte, 28 de gener del 2006

I després diuen ...

Fent un Kit-Kat de la feina que tinc entre mans, he atacat la cuina.
Armari de dalt a la dreta, obrir porta, zzzum-zzzum, localitzar aliment calòric, zzzum-zzzum, Panes de leche la Bella Easo, premi !
He anat a la sala a mirar la tele (des que el canal satèlit digital no rutlla bé no sé què veure-hi ...) i bé, zapin' cap aquí, zapin' cap allà, pel·liculó de Tele5, pel·liculó d'Antena3, Marisol en sus años mozos a TVE1, etc. Fins que he topat amb la TeenPel·lícula de TV3, titulada "". Entre pitos i flautes, veient la qualitat interpretativa de la protagonista i la qualitat del guió, no ho he pogut resistir, tan de bombardeix de caspa-programació fa que coses així t'enganxin. Us comento la situació (pels 3min que he vist). La protagonista: una pipipipipipipijíssima de les de debò, de les que diuen "Antes pija que sencilla" (això sona a blog d'una noia ...), que viu a Sunset Boulevard, que té roba per a parar un tren i mai sap què posar-se, nul·la en activitats que requereixen un nivell acceptable de pisco-motricitat i coordinació (com per exemple, conduir) i més pànfila que la Duquesa de l'Albada. La tia, que porta uns dies empanada per no sé quin affair amb un mosso, s'està escoltant a la seva zupe'amiga (tots sabem en quin to hem de pronunciar això) sobre els detalls que té amb ella (l'amiga) un noi que li agrada, i com se n'ha adonat ella, etc. La zupe'pija es queda embadalida, no sé si perquè recorda al mosso que a ella li agrada o perquè el mosso en qüestió és el mateix.
Com a bona zupe'pija que és, aquesta deixa anar un consell a l'amiga, iniciant el següent diàleg de besugos:

  • És que ... crec que amb en Josh no feu bona parella.
  • M'estàs dient que en Josh i jo no fem bona parella ?
  • Mmmm, sí tia, és que ... no sé, saps ?
  • I m'ho dius tu que ets verge i no saps conduir ?


Amb perles d'aquest cal·libre, com es vol prentedre difondre valors entre el jovent ? Perfavor ! Mai tan aprop de la realitat ha estat un diàleg entre adolescents !
Encara que hi falta quelcom aquí: "[...] ets verge i no saps conduir I NO TENS UN BOLSO LOUIS-BUTTON" <-- sé que no s'escriu així però és que me la pela.
Sort nois i noies ! Però amb compte: no aprofundiu tant !

P.D.: Ostia, m'ha faltat lu de "i el Divendres passat no vas sortir !". Ara quadra !

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain