dimarts, 3 de maig del 2005

Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

La descarga para uso privado, es, no obstante, una cuestión más polémica. Tras un tiempo en el que las sentencias presentaban opiniones diversas, se ha unificado bastante el criterio, y se entiende que no es ilegal siempre y cuando el único objetivo sea disfrutar de la música.

2 Comments:

Versek deia...

Aixo es una noticia, llastima que ja l'havia vist... pero si senyor, hi ha una sobre una conferencia que fara un profe de la UAV, en que l'home en questio pensa descarregar-se una obra protegida per encoratjar a la gent per demostrals'hi que no es ilegal

Unknown deia...

Jorge Cortell home, Jorge Cortell !
Mira't la seva bitàcora (http://jorge.cortell.net) i veuràs els BuroFax Certificats q ha enviat a la SGAE, a la Policia Nacional i a la Fiscalia. Ull a la dada !
Val a dir també que hauriem de veure el vídeo de la Campus Party '04 en què el citat va fer una xerrada MOLT interessant sobre la Propietat Intel·lectual. Per als qui ho vulguin, no dubteu en demanar-me enllaços d'aquests arxius (ja sigui video o mp3), documents en PDF d'estudis i presentacions, etc. Sort Jorge !

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain