dimecres, 31 de gener del 2007

Imprescindibles

És com un BlogDay però que cal tenir present i sindicat. Us parlaré dels millors blogs que tinc sindicats, d'aquí que estiguin aquí a la dreta com a "Imprescindibles", a l'estil de Parker Lewis. Comencem doncs:

  • Despacho101 - Fuckowski
    Aquest home no és el meu ídol però s'hi acosta. És àcid, contracorrent, ocurrent, cínic, crític, llest, ... m'encanta. Si llegiu els seus relats de "Memorias de un programador" l'acabareu estimant tant com jo.
  • El blog del gen masculino
    Un blog que va passar a millor vida. Tenim sort per una cosa: Si el sindiques (ja sigui Bloglines o d'altres sindicadors de contingut) pots recuperar els continguts i rellegir-los. No us el perdeu. És el primer representant (per ordre alfabètic) del meu cultiu de misogínia (que no és tal, és la pura realitat).
  • El estilo IKEA
    Aquí tenim a Llave Allen (LA) relatant situacions inverosímils que superen la ficció més enrabassada que s'us pugui passar pel cap. És increïble amb la tranquil·litat que la gent veu la seva estupidesa. Riure assegurat.
  • El Sentido de la Vida
    Un clàssic de la xarxa que fins fa poc no he decidit visitar. Posts llargs, ho sé, però un cop agafes forces i prou embrenzida, te'ls llegeixes de dalt a baix i els acabes assaborint. D'aquí a uns anys serà un mite i podreu dir "jo el seguia".
  • mima'm
    Descobert ahir gràcies a un comentari que vaig trobar al blog de l'Utòpiq (Hola eh!). Genial. Tòrrid, aviso, no apte per a menor de ... 18 anys potser. Al cap i a la fi, per molt desfici i felera que tingueu (les noies) acabeu al mateix lloc: volent que us mimin. Us haureu de comprar el detergent de l'osset perquè sino .. nastis de plasits.
  • Mis Hombres
    Blog personal, on les històries poden ser o no reals, però no per això t'hi pots identificar menys. Potser és un d'aquells blogs que llegeixo per entendre una miqueta més a les dones. Perquè ? No ho sé, però em tornen boig; sino no li deixaria el meu abric amb la rasca que fot perquè ella hagi decidit anar escotada aquell dia (i no precisament per a mi !).
  • Peluche
    Veient els subscriptors que té aquest blog al Bloglines veig que no para de créixer. Uns posts curts, a l'estil de ESDLV (El Sentido De La Vida) però potser més concisos, dient el mateix, o gairebé. No us el perdeu aquest tampoc, si us plau. Avisar-vos de que també disposa d'una secció amb curiositats que es publiquen diàriament, molt entretinguda també. Deixeu passar una setmana i llegiu-les de cop.
  • Salidas de Emergencia
    Un blog col·lectiu de l'estil de Mis Hombres, o sia, per a entendre al "personal". Igual que mima'm i Mis Hombres, pujat de to. Més rudimentari potser, però obert a tot.
  • Sois todas unas putas
    Un dels grans representants de la misogínia que no us podeu perdre. La veritat sense pels a la llengua, on s'explica tot el "pastel" que teniu muntat, intentant entreveure el que dueu sempre a dins la màniga. La segona bíblia vaja, la primera és "The Legend Of Zelda : Ocarina of Time".
  • Testosterona
    Amb un toc de l'anterior està més centrat a entretenir que no pas a criticar. Humor bo i contingut amigable. Curt però freqüentment actualitzat.
  • Ya está el listo que todo lo sabe
    Un blog per a perdre-s'hi. Article que surt, article que és interessant. Simplement explica allò que et pots haver preguntat algun dia, alguna curiositat, algun fenòmen, ... Res de l'altre món però que en canvi m'agradaria que es convertís en una carrera universitària: Una mica de tot.
Fins aquí la presentació d'aquesta secció brillant que, com ja he dit, trobareu aquí a l'esquerra, a l'apartat "Imprescindibles".
En cas d'haver-hi addicions us avisaré. Que ho disfruteu.

Comentari: No m'oblido dels altres blogs, com poden ser el de l'^eMMa^, el de l'Utòpiq, l'oli6 (amb el seu nou Bik Musik), Wensin, ^VerseK^, etc. però aquests entren a la categoria "blogs amics" que visitaré per la sola única condició d'això, d'amics.

4 Comments:

Anònim deia...

Que vols dir? que algun blog amic és tan dolent que si no fós amic ni visitaries!?

Val val... me l'apunto aquesta!

;-)

Unknown deia...

Més o menys, però sense despreciar.
Et recordo que ho nostre va ser a posteriori, jo ja et llegia. ;-)

Anònim deia...

Suposo que has vist que era conya. Per suposat que ets lliure de fer les classificacions i llistes que vulguis al teu gust, i encara més de llegir el que et vingui en gana.

I per cert, és una bona llista d'imprescindibles.

Unknown deia...

Bàsicament ho dic per blogs d'amics que romanen morts (els blogs) o que acaben xapant (per manca d'interès).
Pel que fa al teu, la seva inclusió fou per circumstències diferents del de, per exemple, l'^eMMa^.
Bé, potser precisament aquest és un exemple que difereix també massa dels altres ...
Segueix postejant que agafes ritme ja !
P.D.: Només faltaria que no fós conya. Tindria el sentit de l'humor atrofiat si no m'ho prengués així.

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain