dimecres, 24 d’agost del 2005

.: Nintendo, PS i XBOX :. Again!

Després del SE K750i+MS Pro DUO 512MB que van costar la seva milionada passarem a coses també molt importants per a la subsistència.
Per als que seguiu aquest blog amb assiduitat (vegeu que he modificat una mica lo de About me i hi he posat el meu nom, enllaçat al meu perfil de Blogger i la fotografia que m’identifica), notareu que fa MOLT de temps que no parlo de consoles; doncs bé, un cop arribades les noves notícies notar que:

  • Nintendo DS rebaixada als E.U.A. coincidint amb la sortida del Nintendogs (costarà 106€ allà), aquí segueix costant 150€. <-- Un objectiu és obtenir-la.
  • Game Boy Micro té prevista la seva arribada al mercat Europeu el 7 de Novembre si no recordo malament, a un preou de 100€ (el mateix que la GameCube! Ia mi me’n va costar 300€! T’enrecordes Núria que em vas acompanyar ?). <-- Un altre objectiu és obtenir-la també.
  • Nintendo Revolution té data prevista de sortida, segons Amazon France, el 15 de Juny del 2006, poc després que la PS3, a un preu de 300€ també (com la GameCube). La PS3 per això, costarà el mateix i sortirà a la primavera. <-- Ja estic estalviant per aquesta, que és el 3er objectiu i el més important. Queda pendent veure’n el comandament !
  • XBOX 360º surt aquest Nadal a un preu de 300€ (versió bàsica) i 400€ (versió no tan bàsica).
  • PSP surt en menys d’una setmana al preu de 250€ amb un pack una mica complert; consola, funda, auriculars, tarja de memòria i disc amb demos. <-- si acompleixo tots els altres, aquest serà el següent.
  • PS2 ja va sortir sí, i a un preu de més de 1.200€ als seus inicis, el més bo del cas és que la rebaixaran poc després de la sortida de la PSP al mercat (o sigui, que segurament costarà com la GC, uns 100€) <-- llavors sí que la compraré ! Xipejada i a descarregar jocs !
  • Total: Nintendo DS (150€) + Nintendo Revolution (300€) + Game Boy Micro (100€) + PS2 (100€) = 650€ ( cal sumar els jocs ! Per a les petites, 35€ el joc, i per a les grans, entre 40€ i 60€.

Som-hi doncs !

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain