divendres, 3 de desembre del 2004

Reproductors d'MP3


Després de l'autoregal que hem pogut veure a la Universitat per part del Sr. Genoher (iPod 20Gb) i d'una "consulta" que se m'ha fet demanant "quelcom extern d'MP3 que es connecta a l'ordinador i s'hi posa música" faré un mini-recull d'opcions que podem trobar al mercat.

Reproductors:

Per a veure el llistat de reproductors de Creative (Spain) cliqueu aquí, que hi trobareu el preu i les característiques tècniques.

Recomano el Creative Muvo V200 - 1GB pel tamany i capacitat i el Creative Zen Touch per la seva ja gran capacitat i la seva ENORME autonomia !

"La batería de iones de litio recargable ofrece una autonomía de hasta 24 horas de reproducción y la amplia pantalla con retroiluminación e interfaz multilingüe completa la experiencia." (Molt eròtic).

Un altre destacat, i no de la marca Creative, sino de MPIO, amb un disseny i un estilisme SUBLIMS; l'FL300, admireu-lo i comenteu si us plau (disponible en 128/256/512/1024 MB de capacitat).

Seguim amb aquesta joia d'Iriver, famosa pel seu SlimX (millor no comentem les seves "super" bateries), i ara ho fa amb el seu N10Series (disponible am 128/256/512 MB de capacitat), amb un estil similar al producte de MPIO.

I última novetat extreta de la web Neowin, imatges de l'últim iPod que ens arribarà: iPod Flash (més petit que el propi mini-iPod). Us adjunto una imatge:




1 comentari:

Versek deia...

Al Sr. Genoher Li ha fet molta gracia sortir a un post teu :P a partir d'ara nire mirant quins comentaris fas, ens veiem per la uni

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain