dijous, 13 de gener del 2005

BuenaFuente ~ Judas ?

I mil més que podria anomenar ...
Va no, parlem seriosament: Que us paguen més i pireu a altres llocs ? Ho entenc, jo també ho faria. Ni Figo, ni Laudrup (que ja sé que no juga), ni Judes, però el que no cal és el que he vist avui a la TV, i més concretament a Antena3 ...
Comencem (a l'hora de sopar, passades les 22.00) duel entre "Los Serrano" (ostia Àfrica tia, et comentaria, però puc pillar) i "Aquí no Hay Quién Viva". Per rematar-ho val a dir que han incorporat un segon capítol de "Los Serrano" antic per a lluitar contre el NOU fenòmen de la TV ... "OTRA COSA" (que em sembla que n'hi diuen "BuenaFuente"). Demano que, a partir d'ara, us referiu a aquest programa amb aquest nou nom amb el què l'he batejat, ja que, com TOTS podeu apreciar, un programa on surti l'Olivetti, en BuenaFuente, en Corbacho, en Palomino (que segueix essent genial) i en el que fan entrevistes amb els ulls envenats per an BuenaFuente ... osti, QUIN PLAGI ! Jo el conec aquest programa, es diu ... "UNA ALTRA COSA !" (en fonètica seria quelcom així: "UNALTRA COSA").
Merci als d'Antena3 per ser tan originals, però clar, a la resta d'Espanya, ni idea de que això existia. Aquí el treiem perquè ja fa pena i s'han oblidat la gràcia als camerinos, i me'l treieu per aquesta Gran Cadena ? No'ntiendo ná.
Bé doncs, després de la MacroMatada d'avui amb la Implementació de Bases de Dades (merci Edu guapo, i Mònica ejem per aquest disseny relacional tan elaborat) i de la pressió que està exercint sobre nostre la darrera entrega d'Enginyeria del Software 2 ... Persistencia's Power !
Va nois, que ens hem tret 3 finals de sobre amb l'ajuda dels parcials ! :D ! i només en queden 2: ànim ! (que segons fons patriarcals encara no se'ns han acabat les vacances d'estiu ;) ).
Nanit i fins la pròxima aportació al Blog !

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain