divendres, 21 d’agost de 2015

TFC

Esto... guau.

Acabo de trobar l'e-mail amb què convidava a un munt de gent a la presentació del meu treball de fi de carrera. Enjoy it.

Bona tarda a tothom,

Sé que aquest correu electrònic us sobtarà. Us haig de confessar que no tenia pensat afegir-hi tantes direccions, però se sap que "com més serem més riurem" (encara que potser aquí riu tothom menys jo).

Esteu davant una invitació formal a assistir a la presentació del meu Treball de Fi de Carrera a la Escola Universitària Politècnica de Mataró el pròxim Dimarts dia 3 de Juliol a les 12.30h en calitat d'espectadors (jo en dic gallines, a la presentació sabreu perquè).

La qüestió és: perquè a mi ? Donada la quantitat ingent de direccions a qui ho estic enviant no em dedicaré a justificar-ho individu per individu, sino que passaré a detallar-vos els trets principals que es poden extreure del llistat: simplement per conèixer-me, perquè som amics, perquè hem compartit hores pre-universitàries i universitàries, perquè m'heu donat classe, perquè us n'he donat (això és una tirada de moc), perquè sí, perquè em fa molta il·lusió de que estigueu en la culminació dels meus estudis superiors o perquè tinc ganes de veure-us. Crec que són raons de prou pes. No les assignaré a cadascú, feu volar la imaginació i sentiu-vos o no identificats.

Si heu arribat fins aquí vol dir que no heu esborrat el correu. La cita és al Laboratori d'Informàtica 2, primer pis entrant a la Universitat a mà dreta (pugeu les escales, tireu endavant ... a mà dreta ...). No sabeu on és la meva Universitat ? Molt fàcil: Edifici contigut al Miquel Biada, davant del Salesians.

Us adjuntaria un PDF del projecte per a que podéssiu donar un cop d'ull als agraïments i al resum esqüet que he fet per a que qualsevol pugui fer-se una idea de què tracta (per si interessa mínimament venir en cas de no tenir prou pes que qui el presenta sigui jo). No crec que faci falta ... Si voleu venir, benvinguts, sino, ja trobarem una altra ocasió.

Res més doncs. Estic preparant la presentació.

Potser la part més divertida foren les poques però encertades respostes rebudes. =)

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain