dijous, 9 d’abril de 2009

Gym + FM

Estic inmers en un parell de coses que em mengen tot el temps:

  • El gimnàs. Tinc un objectiu i un plaç definit, així que l'haig d'aconseguir. 5 dies a la setmana d'exercici i dieta dia sí i dia també (més que res és menjar sa i quan toca).
  • El programa de ràdio. Fa 7 anys ja m'hi movia, i ara volia posar jo la música, jo la veu i jo el que hi entrés. De moment és tot una mica caòtic, però enganxa (m'enganxa). Hi ha qui em felicita, qui odia la música, qui em diu que la meva veu no és de ràdio, qui creu que estic fet per això, i qui, i és qui més m'importa, té pell de gallina quan entro un tema èpic (Mimi, I lof Iu !).
Per al escèptics: Ho bé que va tenir la ment ocupada en coses i anar amunt i avall tot el dia. En Josep Mª diu que m'acosto al sobreentrenament i em passo totes les hores del dia pensant en què posar i com posar-ho al programa. Per sort no em deixa temps per menjar-me el coco i me n'adono que mals records fa setmanes que ni em passen pel cap; els estic substiuïnt per noves i bones experiències. Yuju !
En 1 mes i 1 setmana de gimnàs he perdut gairebé 5 Kg ! És brutal com m'estan anant de grans els pantalons i ho bé que em queden les camises que estava a punt de rellevar de l'armari ... Yuju !

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain