dissabte, 14 d’abril del 2007

Pel·lícules que copien a altres pel·lícules

Ho copiat t'ho venen com a nou, vegem-ne alguns casos:
Comencem per la primera, una pel·lícula entretinguda, amb l'inconfusible segell francès, amb actors que si més no no són prou seriosos com perquè es vegin desprestigiats al fer una pel·lícula així. Parlem de la pel·lícula "Taxi", que podríem subtitolar com a "comèdia d'automoció". La copia: l'aparició més estel·lar de la Giselle Bundchen, Taxi, derrape total.
Aquest primer cas de burda còpia no passa d'aquí ja que la pel·lícula no tenia més pretensions que les d'una comèdia que, en algunes esferes, es pot convertir en un mite. Però esclar, llavors arriba el segon cas que acabo de descobrir, per a descrèdit dels meus ulls i corresponent pèrdua de temps: Infiltrados (Infernal Affairs), de Martin Scorsese (info).
Va anar així: Visito twofifty, em registro, començo a tatxar pel·lícules o que ja he vist o que ni de broma miraré, reviso la llista de pel·lícules que seria interessant veure (ja pot ser pel gènere, per ser en color, per l'època, pels actors, etc.), començo a descarregar-les, les reservo per a estones de màxim avorriment o per a ocasions especials.
Avui, en un zapping ràpid a una de les pel·lícules, dic: ostres, aquesta té bona pinta. Era Juego Sucio (ES) - Infernal Affairs (EN), Mou Gaan Dou (CH) (info). L'escena de l'agent que es fa passar per advocat em sonava, però no hi queia de què ni on. La següent, en la que el talp truca per avisar, ja no se'm podia passar.
Fins aquí dius: podria passar ...
Entro a l'IMDB i veig una fotografia de Martin Scorsese dirigint als actors enmig del film, i a més a més, que aquesta pel·lícula ha guanyat 4 oscars i d'altres premis (informació aquí). En el seu moment em va agradar, però esclar, ara em pendeixo d'haver vist aquesta farsa primer i no pas la original. Com podeu comprenre, la indignació m'ha atacat i no podia fer més que proclamar-ho aquí. Quedeu avisats.

Però què els hi dius ? Posa'ls-hi l'altra pel·lícula i punt
burdo

[Actualització: Al cap d'una estona]
Hauré de revisar-ho això ... "Juego Sucio" a FilmAffinity.

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain