divendres, 11 de març de 2005

Regirant enllaços

Us poso alguns enllaços que date de l'any passat que trobava en les meves rutes pels ports del gran oceà de la xarxa. Alguns d'aquests links necessiten explicació per a justificar-ne la cabuda en aquest post i d'altres no, deguts a la seva "utilitat" (parlem sempre en temes rel·latius).


  • Biografia de Jaleel White. I ara direu: qui cullons és en Jaleel White?
    La mini-història comença aquí: aquest Desembre (ho sé per la data de creació de l'accés directe a l'enllaç) comentava amb la Georgina les sèries mítiques que ens miràvem de petits, pim pam, i va sortir, entre d'altres, El Príncipe de Bel-Air, en la que el seguiment de la vida de l'actor protagonista tots hem fet fins a dia d'avui, i la que ens incumbeix, Cosas de Casa, "cuyo prota" va fer cert dia una aparició estel·lar a la sèrie abans mencionada (Bel-Air, coi !). Doncs bé, com que de Will Smith en tenim fins i tot a la sopa (veure Hitch) em vaig preguntar "i que coi se n'ha fet d'el mític Steve Urkell/Stefan Urquelle?". Comenceu a lligar caps ara, oi ? Doncs bé, aquí ho teniu, i veureu que no li ha anat tan malament eh ...
    *Us recordo que una de les filles d'en Carl Winslow (que misteriosament va desapareixer de la sèrie al cap de cop d'entrar-hi) es va dedicar a un cinema igual d'incomiable, com va ser el pornogràfic (enllaç d'alguna escena d'aquesta actriu en cerca ...).
  • Palm, llevar o no llevar. Aquí teniu un article molt interessant per a sopesar què us aportaria comprar-vos una PALM (deixar-vos la pasta, vaja) o seguir com fins ara.
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time - Master Quest. El tutorial més llarg, complet i enemic del disseny sobre aquest joc soberbi (és l'Ocarina però en versió Pro).
  • Los mejores sistemas para crear WebLogs. Doncs això, per crear WebLogs, que els que ens hi dediquem estaria bé q ens ho miréssim, eh !


De moment res més, ja em dedicaré a navegar per un altre cantó.
No deixeu de visitar-me ! Pol Romeu - EUPMt.

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain