dilluns, 29 de novembre del 2004

Dilluns post-Maths & post-Llavaneres

Abans de que se m'oblidi: Divendres vax anar a veure "Los Increíbles" i no tinc més que recomanar-vos la pel·lícula. Tot i estar protagonitzada per personatges en 3D, ser Disney+Pixar i durar més de dues hores, no es fa pesada. De veritat, aneu-hi i OPINEU!
Diumenge, la cursa, no va poder ser ... :_(, vam quedar 5ens ! Tot i que a la nostra categoria erem, efectivament, i com alguns debeu haver pensat: 5 !
Hi va haver de tot: Components de l'equip que fallen, palanques que volen, plaques que salten, amortidors que no s'haurien de trencar però fan el que els hi dona la gana, plaques que cauen, motors que rategen i cogombres que passàven per dabant nostre increïblement ràpids.
A 1era hora: Rugge, Pol, Narcís i Mireia. L'encarregat dels cronos mira ... al seu ritme (Xevi, alias RRPP). Més tard va venir en Mora. Van passar per allà els pares d'en Xevi i d'en NArcís, el pare d'en Rugge (q va fer una aparició fugaç), vax veure a en Nogui amb el seu cunyat. Ah sí, i a un noi que sempre diu "vax riure molt" i "va ser molt divertit".
Diumenge havien de caure uns monòlegs però res, home's session, i qina tarda TAN maca !
Ah sísí, per a rematar la feina, posant-me el casc den Xevi .. em vax fotre l'orella i .. apa, Dimarts tornem al metge ! I qin sprint am la moto eh ! Rugge tiu, però qè li vas fotre, QUEROSENO ??? (CR 74, by Keroseno ;) )
Bé doncs, penjo quelcom per aqui ? algun enllaç xulo ? alguna foto ?




Narcís (NAR6) i RuGGe


Va, ja hi posaré quelcom més. Piro al llit !!! Nanit people !

P.D.: Haig d'admetre que he disfrutat de la classe del Pi, merci Jordi !

0 Comments:

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain