diumenge, 23 de gener del 2005

+ gran que mai (21)

Just avui, 23 de Gener del 2005, acompleixo els 21 anys, les 21 primaveres, els 21 hiverns ( podria seguir així per cada data, estació, setmana de festa, pont, etc.).
Ostres que dur ... em sento gran, començo a perdre les tonteries d'abans i no m'agrada, vull seguir tenint 19 anys i sentir-me com si en tingués 15; una època genial per cert.
Actualment visc un desajust espai-temporal del que no hi ha manera de sortir-se'n (és com quan un forat negre et xucla, saps ?), tot va a deshora i a deslloc (per extensió ...) i no sé on posar-me. Si els 3 pilars que em sustenten tenen alçades diferents, malament rai, i si a més a més trontolle, ja l'hem liat.
Bé doncs, demà vaig a esquiar a Masella segurament, que unes amigues de la Sònia (que ahir va fer 21 també) hi són i ha quedat amb elles. Pugem: Moi, Rugge, Sorry, Sònia i jo (quin èxit amics !). Ja veurem com acaba el dia, que m'estreno en l'snowblade (ja us diré què tal, que després d'això sols em faltarà el BigFoot i taula d'snow d'un sol sentit ;) ).
També hi ha previst un sopar amb qui tots sabeu que vull sopar (no va a esquiar pq té examens eh !), que sí, també pateix un desajust, però no per axò deixarem d'intentar rectificar-lo.
Us desitjo molt bona nit a tots, i que els anys no us pesin tan com em pesen a mi (i tot just son 21, imagina't). Marta Rius, Marta Català, felicitats a vosaltres dues també que demà Dilluns us toquen 21 també. Mirare, el 29 per tu ! i desenes de dates més que recordo (eh Monroy!).
Atentament, i + gran que mai, Pol.

  • Efemèrides # del 23 de Gener.

1 comentari:

Anònim deia...

MOLTES FELICITATS, encara q arribin amb una mica de retard...no tinc perdó, tu t'enrecordes d mi i jo no....sóc un autèntic desastre...( x aixó cap noi vol estar amb mi..., ara ho entenc tot...jajajajaja) si et serveix d consol aquest desajust no només ets tu qui el te...potser és aquesta etapa dels 21...qui sap...
Potser ara q podem hem de viure la vida tal i com se'ns presenta i provar d no escalfar-nos massa el cap, les coses es possaran soles al seu lloc en el moment i l'instant precís...vaja q els pilars s'alinearan quan menys t'ho esperis...
Amb tot aixó espero q t'hagi animat una mica xo si no és igual, ja saps q stic boja...un petonas ben gran :) mirare....mireia...

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain