dimarts, 25 d’agost del 2015

dissabte, 22 d’agost del 2015

I quan no vulguis res, escolta música!

That's the thing: Entro a les 6 del matí, així que porto dos dies anant curt de son per, en teoria, anar a dormir aviat avui (haver-hi anat, vaja). Tot bé, al llit a les 22 i adormit en poca estona... A les 00.45h plinc! Dret i despert com la mare que el va parir. Em llevo en 4h, què foto?
He endreçat, he arreglat un portàtil i... mirant la taula de mescles pensava: me lío o no me lío. I m'he liat. 1h després ha vingut el primer badall, però sols després d'uns bons bailoteos amb mi mateix. Mare meva com he disfrutat. Vestax and house music r34lly r00lz!
Res més. Llegeixo una mica, em vesteixo i vaig a la cuina a preparar la intendència d'aquests dos dies.
Cheers!
And respect.

divendres, 21 d’agost del 2015

TFC

Esto... guau.

Acabo de trobar l'e-mail amb què convidava a un munt de gent a la presentació del meu treball de fi de carrera. Enjoy it.

Bona tarda a tothom,

Sé que aquest correu electrònic us sobtarà. Us haig de confessar que no tenia pensat afegir-hi tantes direccions, però se sap que "com més serem més riurem" (encara que potser aquí riu tothom menys jo).

Esteu davant una invitació formal a assistir a la presentació del meu Treball de Fi de Carrera a la Escola Universitària Politècnica de Mataró el pròxim Dimarts dia 3 de Juliol a les 12.30h en calitat d'espectadors (jo en dic gallines, a la presentació sabreu perquè).

La qüestió és: perquè a mi ? Donada la quantitat ingent de direccions a qui ho estic enviant no em dedicaré a justificar-ho individu per individu, sino que passaré a detallar-vos els trets principals que es poden extreure del llistat: simplement per conèixer-me, perquè som amics, perquè hem compartit hores pre-universitàries i universitàries, perquè m'heu donat classe, perquè us n'he donat (això és una tirada de moc), perquè sí, perquè em fa molta il·lusió de que estigueu en la culminació dels meus estudis superiors o perquè tinc ganes de veure-us. Crec que són raons de prou pes. No les assignaré a cadascú, feu volar la imaginació i sentiu-vos o no identificats.

Si heu arribat fins aquí vol dir que no heu esborrat el correu. La cita és al Laboratori d'Informàtica 2, primer pis entrant a la Universitat a mà dreta (pugeu les escales, tireu endavant ... a mà dreta ...). No sabeu on és la meva Universitat ? Molt fàcil: Edifici contigut al Miquel Biada, davant del Salesians.

Us adjuntaria un PDF del projecte per a que podéssiu donar un cop d'ull als agraïments i al resum esqüet que he fet per a que qualsevol pugui fer-se una idea de què tracta (per si interessa mínimament venir en cas de no tenir prou pes que qui el presenta sigui jo). No crec que faci falta ... Si voleu venir, benvinguts, sino, ja trobarem una altra ocasió.

Res més doncs. Estic preparant la presentació.

Potser la part més divertida foren les poques però encertades respostes rebudes. =)

dijous, 20 d’agost del 2015

EDEN

  • The French Touch: Listen To The Disco House Soundtrack To ‘Eden’ Featuring Daft Punk & More #

Practice originally, but practice

  • Craze's six golden rules for DJs #

Ebnel Harish

  • Omar Sharif #

Viatgem?

  • I Shouldn't Have Waited So Long to Travel Overseas #

Physics r00lz

  • Los grandes problemas de la física actual #

This is PASSION

Ensenyament

  • España no es Finlandia #

dimecres, 19 d’agost del 2015

dilluns, 17 d’agost del 2015

dimarts, 11 d’agost del 2015

Devlin

Potser una de les millors audicions que he vist mai. =) Pretty hair, by the way.

diumenge, 9 d’agost del 2015

Els animals, mestres

I ho tindré tot quan no vulgui res.

Glups.

Sols l'he pogut mirar una vegada i baixar el cap. La ment ens fa presoners, claríssim:

Lo que no se ve

  • A veces no es fácil ver las cosas bien hechas #

Esperant només una cosa, que siguis feliç

I avui he sabut, per la meva curiositat mai satisfeta, que la Duna ens va deixar l'11 de març d'enguany =(. Estic tant trist com content; content perquè sé que va rebre tot i sempre amor i perquè va ser un suport, un lloc al què agafar-se en un moment molt i molt dolent d'algú que m'ha important durant tant i tant de temps, tant o més que jo a mi mateix. He vist també que ara la llar s'ha convertit en una mena de refugi, i sé que els inquilins ho tindran tot, perquè no volen res, sols afecte. =)
Petons NeNa.

divendres, 7 d’agost del 2015

Lottery

  • Ganadores de Lotería que administraron su premio de un “modo diferente” #

Els dos primers comentaris, que potser no es complirien, et fan creure una mica més en la humanitat.

diumenge, 2 d’agost del 2015

Soberana

"Viéndola caminar hacia el restorán, Martín se dijo que para ella no era adecuada la palabra linda, ni siquiera hermosa; quizá se le podía decir bella, pero sobre todo soberana."
by Ernesto Sabato at Blandiblu

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain