dilluns, 24 de juny del 2013

Un 106 del futur

  • La escuela cuadriculada de la cratividad muerta #

dimecres, 12 de juny del 2013

Orfeo y Eurícide

Diferents versions d'una llegenda on sempre acaben separats.

dimarts, 11 de juny del 2013

Dante's Inferno

Ese moco verde

Los sentimientos quieren dormirse y no pueden. Se pusieron de acuerdo y han decidido que ya no les queda nada por hacer, que han terminado. Que sí, que podrían mejorar ciertos aspectos de su trabajo y matizar algunos apuntes, pero están cansados, han hecho horas extra y quieren irse a dormir. Han sido utilizados, humillados, desgastados, explotados, atacados y ahora sólo quieren irse a dormir. Todos ellos padecen enfermedades a causa del sobreesfuerzo. Sienten dolor. También envidia; han escuchado que hay personas que son incapaces de sentir dolor, y se preguntan si también los sentimientos de allí serán inmunes a él, a la humillación, a los ataques, a las horas extra. Por el momento, sólo quieren dormir. Necesitan dormir.

by Blandiblu

dilluns, 10 de juny del 2013

"Trupessant"

Algú em va fer la trabeta l'altre dia. No recordo ni qui, ni la situació, ni l'entorn, etc. sols sé que a partir d'aquell moment recordo la frase.
Parlàvem de quelcom que costava calers, i en sentir-ho, deixa anar:

El problema són els calers? Llavors no és un problema.

Gràcies, normalment ho oblido.

Amb un somriure

Em va saber greu, anys després, no haver passat del dogma i no haver entès en el seu moment "Un viejo que leía novelas de amor".
Suposo que per això, i perquè sóc, era i seré sempre un romàntic, puc encetar un nou estereotip no aplicable a qualsevol; seria quelcom així: Un policía que lee sobre historias de amor.
I és que hi ha somriures que valen una vida amb tu, i espero que tots els que m'arrenques valguien el mateix per tu també.
Recordem quin era el tema principal d'El Ala Oeste de la Casa Blanca... O de Downton Abbey, o d'alguna altra que no recordo i que és el que al final del dia importa.
Elsa, com ja t'he dit avui, V, com et diré demà: Que la gent que m'importa estigui bé és el més important al final del dia.
Thaïs, et trobo a faltar #quelosepas.

I que sapigueu tots que us animaré i faré costat en totes i cadascuna de les decisions que prengueu, sempre i quan sigui perquè estigueu millor (si no és per estar millor ja...), allunyeu-vos del que no us fa somriure.

  • Con una sonrisa y el corazón en la mano. Por Vicky Bendito #

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain