diumenge, 30 de març del 2008

Vuelve tus ojos amables a ella

No es ya ningún drama para Arce tenerla tan cerca y haberla perdido de vista al mirarla.
El poder del tiempo puede con toda atracción, si sus protagonistas se resignan y aún llega a arrollarla con más fuerza, si además prefieren perderse que ganar.

by Anna at Pensamiento circular

Alehop !

  • Bed Jumpers #

Filòmana

  • El Cercador #

dijous, 27 de març del 2008

El rodatge és imprescindible

  • Are you ready for my love ?

Comentari: M'he inventat un qüestionari que començarà amb aquesta pregunta. La resta versa sobre lloc de residència, ingressos mensuals, permisos de conducció, vicis i mals vicis, etc.

La pregunta és un fragment (la tornada, vaja) d'aquesta cançó: Dawood & Knight Ft. Jodie Connor - Love Of My Life (Wideboys Remix).

dimecres, 26 de març del 2008

Nokia N810 WiMAX (intenció)

N810 WiMAX

Deshumanització

  • Kevin van Impe, obligado a un control antidopaje en el funeral de su hijo #

Llavors perquè ?

A veces en la vida hay que saber luchar no sólo sin miedo, sino también sin esperanza.

by Alessandro Pertini

Bobby Mcferrin improvisation with Richard Bona

dimarts, 25 de març del 2008

[Mode "morritus"] - ON

Sabes mejor que yo que hasta los huesos
solo calan los besos que no has dado.

by Joaquín Sabina at Y sin embargo

I mira que a mi en Sabina ..., però és que això que ha dit és Aristotèlic.

Matamos a Yamamoto

  • Isoroku Yamamoto #

diumenge, 23 de març del 2008

San Fernando, ratito a pie, ratito andando

  • Mitos ecológicos #

El millor amic de l'home

Més consells no fan cap mal

  • Vídeo: Ironman, el triatlón australiano, por 2 deportistas muy inusuales #
  • Trucos de andar por casa para quemar calorías #
  • Los médicos nos dan 10 consejos para llevar una vida sana #

dissabte, 22 de març del 2008

Canvis en les distàncies curtes

No quiero volver a pensar que ella es la solución a todos mis problemas. No quiero volver a ser esa persona irascible y bastante indeseable que era antes de tenerla cerca.

by PëTëR·PüNK at ¿Quë PueDo HaCeR?

Comentari: Potser no és precisament ella, sino el sentiment que neix o reapareix a dins teu/nostre/meu quan hi ha algú a la teva/nostra/meva vida.
Diria que tenim vàries Daliles al llarg de la vida i fot haver d'acceptar-ho.

Egoista o independent, però que igualment sofreix

Si solo se vive una vez, no quiero largarme de este mundo pensando que pasé media vida sufriendo por gente que es incapaz de hacerlo por mi (a esto se le llama egoismo).

by PëTëR·PüNK at ¿Quë PueDo HaCeR?

Sentimentalment actiu

No t'imagines ho que trobo a faltar acariciar-te. I si a més a més acabaves de dutxar-te amb el xampú amb aroma de mel era com tenir un carmel al llit.

Correcció: CarAmel, tot i que carmel m'agrada molt més.

divendres, 21 de març del 2008

La Pobla de Segur

O millor dit: des de can collons! Que no us imagineu ho lluny que estic de tot arreu.

Ahir vaig intentar parlar amb la collons però em va ser impossible. Veient que m'havia fet una perduda més tard per a saber què volia, avui hi he parlat. Que extrany, hi ha converses que sembla que tinguin pressa. Diu que se n'ha alegrat, i li he contestat que "això espero"; em sembla que precisament que contestés això no s'ho esperava. Així doncs, fins una altra. Adéu Pol.

Ens veiem el Diumenge i em conteu com ha anat el finde.

dijous, 13 de març del 2008

Un nou imprescindible que mai ho sabrà

Casualitats del destí. No recordo com vaig arribar-hi, però us aviso de que hi ha un nou Imprescindible. Es titula Cinc mil dòlars i està escrit per l'Albert i un tal Eumolpo (que deu ser el seu alter ego).

Els darrers 4 posts sols fan referència a cites que he extret d'unes paraules molt ben trobades i que combinen fins a produir sensacions molt punyents (això està ben escrit, Pol?).

Aquí us penjo el text que m'ha fet decidir que Cinc mil dòlars tenia un lloc en aquest blog, disfruteu-lo:

Ell somia uns pits perfectes, senzills i sense opulència, com avantguarda d'una cara delicada i intel·ligent o dit més fàcil, encara: avançada d'una cara rotunda, senzillament bella. Ella somia un negre trepanant-li l'anus, veure's gemegant al mirall de l'armari de l'ascètica habitació d'hotel, presa d'un frenètic vaivé, punxades de dolor i retrocessos de plaer, l'habitació plena d'uns crits que mai havia sentit, gemecs mai pronunciats, impossible saber si eren de gust o de mal, de plaer o de dolor, de vida o de mort, de semen o de sang el bassal de l'entrecuix.


(Valen totes les combinacions possibles. Ell somiant una hispana amant del deepthroating, ella somiant un cara bonica i versos a l'orella, ell somiant el mateix negre, etcètera)


L'última frase del text que he marcat en negreta és simplement genial. Enhorabona !

No tenia perquè ser diferent aquesta vegada ...

sabiendo como sabes lo que siempre le hago a la gente
cómo pensaste que contigo iba a ser diferente...

by Albert at Cinc mil dòlars

Comentari: Amb aquesta sí que t'has passat. Quant de mal faràs a tots els qui la llegeixin, a tots a qui els provoquis unes associacions compulsives, unes rememoracions inevitables que al cap i a la fi no els aportaran res més que una frase més per a definir una desgràcia.

Sexe ? What ?

El polvo d'entre setmana és poc excitant, incòmode i precipitat. La fel·lació ha anat bé -són anys d'experiència, aquí tampoc hi calen virtuosismes- però a l'hora de titar mai acaba contenta. Se li fa impossible muntar-lo al seient del conductor, ja que cada dos per tres el cul li acciona el clàxon i alerta a picadors veïns i vigilants del polígon. El seient del copilot és una mica millor, però la cama esquerra mai no sap on fotre-la i acaba agobiada i nerviosa. Com cada dilluns, li retreu que no hagi agafat el cotxe del pare, un elegant sedan de cinc portes amb un darrere espaiós, no com el d'aquest ensopit Clio dels collons. "El cotxe del pare és sagrat", pensa ell, i encara recorda la bronca després d'aquell dissabte a Los Monegros, quan el va tornar amb la tapisseria tacada de lefa i, per més inri, s'hi va deixar mitja pedra a la guantera. A més per ell el polvo d'avui és un tràmit i quan la testosterona apreta no hi ha incomoditats que puguin frenar-lo. Ho té claríssim, prefereix aquestes enganxades ràpides als cerimoniosos rituals de dissabte, amb les putes espelmes i el cony de llenceria que la molt sòmines ha de lluir mentre li dedica els tediosos balls mongòlics de sempre, aquelles contorsions a lo Shakira de comarques que sempre són iguals i duren una eternitat.

by Albert at Cinc mil dòlars

Tot el dia donant-li al coco però sense plasmar-ho

Passeges per blocs estrangers, vagarejant sense rumb, t'atures a llegir algun text que a primera vista semblava interessant, desisteixes a la tercera línia, reps l'enèsim correu d'spam editorial, l'esborres, et passes pel facebook, esborres invitacions a jocs estúpids, repasses l'última hora a quatre mitjans digitals, comentes quatre parides per missatgeria instantània, somrius amb un parell de youtubes, escoltes una vegada més la cançó de la setmana, passeges novament pels blocs de referència, que no han actualitzat, fins que al final la ment t'assalta, irreverent i imperativa: "Òstia puta, fote't a escriure d'una puta vegada".

by Albert at Cinc mil dòlars

Dry pussy

Estic sec com una vagina que no estima.

by Albert at Cinc mil dòlars

dimecres, 12 de març del 2008

dimarts, 4 de març del 2008

Bons i mals consells al practicar esport

  • Los falsos mitos más importantes de la práctica deportiva #
  • Preguntas que debes de hacerte si practicas musculación #

dilluns, 3 de març del 2008

El amor es una hermosa mentira

El amor es una hermosa mentira, y a cualquier mentira, por muy maravillosa que sea, se impone siempre la realidad. Soportar sus ataques convierte a los amantes en duros héroes de la resistencia cotidiana. Por eso, no estaría mal que de vez en cuando también nos lo recordaran.

from Peluche

Lanfu

  • Las Consoladoras Sexuales del ejercito Japonés en la Segunda Guerra Mundial #

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain