divendres, 29 de juny del 2007

Las cosas que, a veces, deberían morir

Recuerdo el espasmo, el calambre, la descarga, el calor. Y esos paseos por la noche, los helados compartidos, el sexo en cualquier parte, los poemas en inglés y las improvisadas audiciones en tu apartamento de alquiler.
Recuerdo que me pareció la mujer más hermosa que había visto nunca.


Hace tiempo que Anna es mi amiga, mi amante, mi mujer, pero sé que ya no es ELLA. Ya no es el sentimiento que me hacía quedarme horas pensando en la suerte que había tenido al conocerla. Me siento culpable cuando me dice que me quiere, que sabe que eligió bien. Y yo soy un puto cobarde que ha perdido la ilusión pero no se atreve a hacer nada para cambiarlo. No es que no quiera a Anna, lo que pesa entre nosotros es mucho más que lo que nos separa, pero cada noche me cuesta más abrazarla, mirarla sin pensar que ella intuye algo en el fondo de mis ojos.


Pienso en una nueva Atlanta, en paseos bajo las estrellas, en helados compartidos, en el sudor frío de la emoción, en los latidos acelerados cuando suena el teléfono. Me desplomo antes de imaginar su voz.


by blackstar at Las cosas que nunca mueren

Comentari: I tot perquè, 10 anys després, segueixes essent ELLA en els meus somnis.

You're all I need



Hi havia un temps en el que al cantar canviava parts de les cançons per a que fer-te riure una vegada més.

Becs d'or

Totes les dones desitgen en secret actuar com una prostituta

by Monica Bellucci at Esquire citada a EXIT, núm. 38

Però clar, n'hi ha moltes que no ho dissimulen això. Us podria explicar algun cap d'any del que us en farieu creus.

Vinga, bona nit a totes !

dijous, 28 de juny del 2007

dimecres, 27 de juny del 2007

Una nova dimensió

El somni d'aquesta nit ha estat ... ha estat un regal. Ens he donat una tercera oportunitat. No, ni així hi havia esperança, he iniciat el camí com l'última vegada, ressentit, però no per això he deixat de caminar.

Quan m'he despertat tenia una sensació extranya. Aquesta tarda, al obrir el messenger, em semblava que en qualsevol moment em parlaries, per això hi anava donant una ullada de tant en tant.

Igual que passa a "Regreso al futuro", al llevar-me, he deixat una parella, amb un nou camí que recórrer, en una altra dimensió, la que m'he inventat somiant. Espero que us vagi molt bé, que el que heu decidit viure junts a partir d'ara us duri eternament.

SI us haig de ser sincer (i si ho haig de ser amb mi mateix), us envejo, potser una tercera oportunitat aquí, en la meva dimensió, en la que diuen que és la realitat, no apareixerà mai.

Avui potser viuré un altre somni tan intensament com el d'avui, en el que el subconscient ha fet aflorar el que ningú deia en la realitat però que tothom sabia. Un somni on no hagi d'anar contracorrent, on sembli que m'he vist el cul aquell dia i la resta de la meva vida.

Fa setmanes vaig tenir un somni una mica diferent: estava a Menorca, aquest estiu passat, i t'hi trobava (ens hi trobàvem, vaja). Jo estava estirat en un banc i, per una conjunció astral i del destí, apareixies, treien el cap per damunt meu. Va ser com una premonició, semblava que tot l'univers s'hagués posat d'acord perquè ens trobéssim allà. Els nostres cossos i les nostres ànimes sabien que passaria alguna cosa semblant, estàven tots preparats, no hi va haver sotrac, sols la calma de saber que el destí ens havia revel·lat la veritat, que aquell era el primer dia de la resta de la nostra existència junts.

Bona nit, a les dues.

dissabte, 23 de juny del 2007

Preparant-nos per a la primera cita

niquelado

A la segona, les mans de pop se surten de la disfressa.

A la tercera, ...

dijous, 21 de juny del 2007

House

  • Ho millor de House: la seva acidesa.
  • Ho segon millor de House: Quan hi ha un fil conductor que l'afecta a ell; la ex-dona, problemes amb les drogues, etc.
  • Ho pitjor de House: tota la resta ...

dimecres, 20 de juny del 2007

dimarts, 19 de juny del 2007

Paul Potts

Citando que es gerundio

Hay idiomas que en algunas bocas funden el acero.


Hay maneras de decir las cosas que cambian el significado de las palabras. Es por eso que se inventó la poesía.


El lenguaje a veces no es más que una burda herramienta incapaz de describir cosas que sencillamente no tienen nombre.


Si yo hubiera tenido diez años menos hubiera vuelto al bungalow frotándome contra las paredes.


[...] pero hay cosas que las palabras no pueden expresar. Para eso se inventaron las canciones.


Y por eso intento reunir en un par de páginas todo lo que sentí aquella noche. Para no olvidarme de que a menudo las cosas no son lo que parecen, para no olvidar que la vida ofrece momentos mágicos, y que sólo por esperarlos ya vale la pena seguir viviendo.


Por eso hago una lista; una con todas las malas acciones que he cometido en mi vida y que me gustaría repetir

Ostia, si en Mark Twain ho sentís això ...

El maleït GonzoTBA s'ha près el maleït luxe d'obligar-me a desenterrar records. Ha fet un post sobre una trobada i que ha titulat "1988". Quin dret té ell o qualsevol a escriure així i evocar tot allò que volies enterrar ? Perquè m'he passat els minuts que llegia buscant paral·lelismes a les situacions que ell descrivia en les que jo recordo, perquè buscava la situació de la meva vida que hagués inspirat frases com les que aquí us he citat ? Tal com deies un dia (i només ara parlo amb tu) això potser és com l'horòscop, que el llegeixes i busques la relació amb el teu dia a dia, amb el que t'ha passat, amb el que espres, amb el que recordes, etc. És un efecte placebo, és, com deien al QUO, l'art de l'autoengany.

GonzoTBA, per això van inventar la poesía, però quan li van posar música van aparèixer les cançons (com bé has dit), i molt em temo que són precisament aquestes les que fonen, les que tallen el bacallà, les que si no atempten contra la meva oïda sóc incapaç d'aguantar-me despert i de treballar amb efectivitat i concentració. Elles, les culpables de rememorar records i situacions. Et diré més, conec a algú que recorda molt més amb l'ajuda de la música que situacions "en silenci" o en què l'ambient no era musical (o que sí que ho era però no donava per a massa més que per a omplir).

Com quan estic a la botiga treballant i no hem engegat la música encara, entra algú a comprar i, un cop em demana el que vol, sols se sent el cruixir de les fustes de la tarima i els copets que les culleres donen a les plates d'acer inoxidable ... llavors, tot d'una, la minicadena s'enrecorda de com llegir un CD i comença, i salta en Marvin Gaye, i el tiu canta What's Going On, i saltes d'un cantó a l'altre, i recordes que hi ha una versió del 2001 d'aquesta cançó, i que la van fer en honor a l'11-S, i recordes que l'11-S estaves a l'EQ, i que estaves al mateix lloc en què la vas veure amb un altre noi, i així fins a l'infinit i més enllà ! (Gràcies Buzz, m'inspires tot sovint).

Ostia, tot això només em duu a recordar (valgui la reduncància) que d'aquí a 20 anys me'n penediré de no havar-te dit res.

GonzoTBA, gràcies, encara que per culpa teva, en Mikimoto cada dia té més raó, i això em preocupa.

Que afegeixo tots aquest enllaços al propi blog no fa més que enfonsar-me en "això" (ara sortiran de Despacho101 a titllar-me de promotor de l'autobombo !)

Bona nit. O "Nit" hauria de dir ?

diumenge, 17 de juny del 2007

Aida Yespica (+18)

L'Aida en plan seriós:

Nit

Imagina't que estàs parlant amb algú, conegut, sigui en directe, al messenger (com m'ha passat) o per telèfon.

Imagina't ara que heu tingut un "encontronazo" o que alguna cosa t'ha molestat, ja sigui que ha fet o dit o ... no sé, però que ha produït un conflicte entre vosaltres i estàs ressentit.

Imagina't ara que és tard, sobre les 11 de la nit, i que t'has d'acomiadar.

Igual que per quan has de saludar, per a no ser maleducat, hi ha l'"Hola" o el "Bon dia", l'ús d'un o de l'altre vindrà condicionat pel resentiment que et provoca la persona, em pregunto si hi ha un equivalent sec al "Bona nit". Fa uns minuts (i en altres ocasions també) m'he trobat en que vull acomiadar-me, i que aquest comiat es correspongui amb que és de nit i que tu i/o l'interlocutor anireu a dormir tard o d'hora i que li desitgis que dormi, però no cal especificar que bé. "Adéu" no denota que és tard i aniràs al llit. "Nit" sol fa que semblis tonto si ho dius.

Algú té una solució ? Em deixo alguna expressió ? "Fins demà" ? Ostia, potser sí que val aquesta ... o "Fins una altra" ...

Bé, com que avui estaves "així" per "allò" se m'ha acudit plantejar "això" a "aquí". I ressentit no vol dir enfadat, simplement m'ha dolgut venint de tu, no m'ho esperava pas.

Ah, per cert, Bona nit.

divendres, 15 de juny del 2007

Aida Yespica (+13)

Aquesta sèrie de videos poden atemptar contra les vostres affeccions coronàries. Avisats quedeu.

Mix de models, una d'elles, la protagonista del post:


Passejant el cos enmig d'una platja a rebentar de gent:


Espectacle de ball a la televisió italiana (ull!!!):


Us deixo l'enllaç a una galeria de fotografies de l'anterior mencionada. No té preu el bombó que és aquesta dona ...

Aquí una cerca ja feta de vídeos del YouTube. En teniu per molta molta molta estona.

Festival de fotografies aquí, aquí i aquí.

És del 1982 !!! Argh !

Atenció perquè aquesta noia és la parella d'en Craig David ! Quina sort que tenen alguns ... mare meva.

dijous, 14 de juny del 2007

Sóc Nintendero a muerte

Y es que las consolas de Nintendo cuentan con una ventaja fundamental: Nintendo es capaz de mantener a una consola tan sólo con sus propios estudios de desarrollo interno, y cuenta con un público extremadamente fiel. ¿Será capaz Sony de hacer lo mismo si las cosas se tuercen con PlayStation 3?


by q256 at ion litio

dimecres, 13 de juny del 2007

Paul Potts - The fourth Tenor



Recordem (això):

Si trabajas a tope y lo deseas a tope, los sueños se hacen realidad.


I'm Lovin' It

Dins el campus tot d'una ...



Informació: Per a qui us interessa, d'aquests successos de vàries persones que s'acorden fer així, en públic, i que poden semblar extranys (en aquest cas divertit també) se'n diuen: Flashmob (a la Wikipedia hi ha informació sobre la guerra de coixins que es dugué a terme a Madrid, la més famosa i amb més èxit de l'estat espanyol).

Flinching

dilluns, 11 de juny del 2007

Top Gear - S2000

Honda S2000 RJ

Dissabte, d'estraperlo, vam anar al Saló de l'Automòvil de Barcelona. Hi vaig anar per a veure un sol cotxe, el del títol del post.
Us en deixo una foto perquè no sigui dit:


No vaig poder evitar-ho: Em vaig dirigir a una del centenar de noies maques que hi havia i li vaig preguntar com pujar-hi. Un comercial menut, amb barbeta retallada i corbata taronja em va ajudar.

L'experiència va ser ... qui saps si serà el més aprop que estaré d'aquest cotxe. Ho vam immortalitzar en vídeo, ja miraré com l'agafo i el penjo aquí.

Honda S2000 RJ, que ve am capota dura, llantes de nou disseny i les firmes de Rubbens Barrichello i de Jensons Button a la tapa de la ràdio (té una mena de protector).

Indescriptible.

P.D.: La galeria de l'interior del cotxe, cortesia d'Honda.

diumenge, 10 de juny del 2007

La meva premisa

Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer

by Mark Twain

divendres, 8 de juny del 2007

Tira Ecol

Comentari respecte la tira que vaig publicar l'altre dia (aquí la podeu veure):

ellas, cuando te dejan, es porque han ya han encontrado a otro (casi siempre). Por eso no es raro encontrar hombres solteros durante largos periodos de tiempo pero es muy raro que una tía no tenga novio o al menos esté tonteando con dos o tres. Lo planifican todo muchísimo mejor.

Creo que el propio Gonzo lo resumió una vez en algo así como: "las tías están dos modos: con novio y buscando recambio"


No us perdeu la resta de comentaris sobre l'entrada aquí.

Poc abans de perdre el riure sincer


Flying Kung Fu Baby - Watch more amazing videos here

I aquest, de més a més:

Jennifer Love Hewitt And Friends - The top video clips of the week are here

dijous, 7 de juny del 2007

ALT1040 ens diu com va el món

  • Is this the world's most polluted river? #
  • Lluvias raras, raras, raras #
  • SGAE volverá a cobrar a un festival benéfico #
  • 10.000 litros de gazpacho en concierto de los Rolling Stones #
    Ull a l'últim comentari de la notícia que fa el redactor.
  • Esos locos japoneses # (boníssim)

Comentari: Que aquest compendi de notícies vinguin una darrera l'altra a ALT1040 no poden augurar res de bo per al món ... Disfruteu-ho !

Un do innat

Sí, las mujeres te joden a la menor oportunidad; eso y dar el pecho les sale natural.

by Ashton Tucker as Michael Kelso at Aquellos Maravillosos 70 5x21 - Pisoteado

Comentari: Ahir vaig veure 30 segons d'una peli, "El amor es lo que tiene", però esclar, el títol és el que no sabia fins que vaig apretar "Piloto" al comandament. Al saber-li, ja no en vaig poder veure més (i més per la situació que vaig veure). Això és ho que té l'amor, putadetes que et van fent la trabeta un dia sí i un altre també.

WTF !!? (+13)

Miami

dimarts, 5 de juny del 2007

Efemèrides: 4 de juny

Protestas de la Plaza de Tian'anmen de 1989 #

dilluns, 4 de juny del 2007

<shake="true">PS2</shake>

tiraecol-256

Comentari: És "como la vida misma". L'altre dia, a "La negra flor", mentre estàvem a la barra, em diu l'Uri; "Als tius sempre els hi costa més arrencar que a les ties", referint-se a una ruptura recent d'amics comuns. Quines remuntades que hem viscut últimament, eh ?

Perro viejo

Recogéis a un perro que anda muerto de hambre, lo engordas y no os morderá. Esa es la diferencia más notable entre un perro y un hombre.

by Mark Twain via Citas y Dichos

I si no ho provés, què ?

Fracasar o cometer un error enorme es mucho mejor que no haberlo intentado.

by Ellen Pompeo as Dra. Grey at Anatomía de Grey 1x06 - Si mañana nunca llega

Comentari: Ho va dir en Xevi ahir, encara que no recordo a què venia ...

diumenge, 3 de juny del 2007

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain