dimecres, 31 de gener del 2007

Adicció

  • Las tabacaleras incrementan la nicotina de los cigarrilos #

Comentari: Si no fós perquè em molesta, em seria bastant igual que us hi enganxéssiu, ja som prou grandets i em sembla que podem entendre les coses. A ells els hi pela si us moriu home i si la sanitat ens costa una pasta en malalties respiratòries provocades pel consum de tabac. Pasta, punt. Jo no hi guanyo res (res material almenys) dient-vos que ho deixeu. És cosa vostra que us feu mal i que em toqueu els collons amb el fum (que mira que fa mala olor eh ... ostia com queda la roba d'empudegada).

Només pot en Lucky Luke

"La mujer es como la sombra: si la huyes, sigue; si la sigues huye." (Nicolás-Sebastien Roch, 1741-1794, escritor francés)

from Peluche

Contra tot anònim, en realitat m'avanço

¿Puedes concretar lo de “competencia muy feroz en el sector de los blogs”? ¿Te refieres a la blogosfera (competencia entre escritores de blogs), o a los servicios orientados a blogs (tipo Technorati, etc.)?
Me refiero a servicios orientados a blogs. Hay 50 buscadores de blogs y unos 100 servicios de hosting de blogs al estilo bitacoras.com que tenemos nosotros. También hay muchos más blogs y está muy de moda mantenerlos con el teléfono móvil.

Podeu llegir l'entrevista completa que li fan a en Kirai aquí.

Imprescindibles

És com un BlogDay però que cal tenir present i sindicat. Us parlaré dels millors blogs que tinc sindicats, d'aquí que estiguin aquí a la dreta com a "Imprescindibles", a l'estil de Parker Lewis. Comencem doncs:

  • Despacho101 - Fuckowski
    Aquest home no és el meu ídol però s'hi acosta. És àcid, contracorrent, ocurrent, cínic, crític, llest, ... m'encanta. Si llegiu els seus relats de "Memorias de un programador" l'acabareu estimant tant com jo.
  • El blog del gen masculino
    Un blog que va passar a millor vida. Tenim sort per una cosa: Si el sindiques (ja sigui Bloglines o d'altres sindicadors de contingut) pots recuperar els continguts i rellegir-los. No us el perdeu. És el primer representant (per ordre alfabètic) del meu cultiu de misogínia (que no és tal, és la pura realitat).
  • El estilo IKEA
    Aquí tenim a Llave Allen (LA) relatant situacions inverosímils que superen la ficció més enrabassada que s'us pugui passar pel cap. És increïble amb la tranquil·litat que la gent veu la seva estupidesa. Riure assegurat.
  • El Sentido de la Vida
    Un clàssic de la xarxa que fins fa poc no he decidit visitar. Posts llargs, ho sé, però un cop agafes forces i prou embrenzida, te'ls llegeixes de dalt a baix i els acabes assaborint. D'aquí a uns anys serà un mite i podreu dir "jo el seguia".
  • mima'm
    Descobert ahir gràcies a un comentari que vaig trobar al blog de l'Utòpiq (Hola eh!). Genial. Tòrrid, aviso, no apte per a menor de ... 18 anys potser. Al cap i a la fi, per molt desfici i felera que tingueu (les noies) acabeu al mateix lloc: volent que us mimin. Us haureu de comprar el detergent de l'osset perquè sino .. nastis de plasits.
  • Mis Hombres
    Blog personal, on les històries poden ser o no reals, però no per això t'hi pots identificar menys. Potser és un d'aquells blogs que llegeixo per entendre una miqueta més a les dones. Perquè ? No ho sé, però em tornen boig; sino no li deixaria el meu abric amb la rasca que fot perquè ella hagi decidit anar escotada aquell dia (i no precisament per a mi !).
  • Peluche
    Veient els subscriptors que té aquest blog al Bloglines veig que no para de créixer. Uns posts curts, a l'estil de ESDLV (El Sentido De La Vida) però potser més concisos, dient el mateix, o gairebé. No us el perdeu aquest tampoc, si us plau. Avisar-vos de que també disposa d'una secció amb curiositats que es publiquen diàriament, molt entretinguda també. Deixeu passar una setmana i llegiu-les de cop.
  • Salidas de Emergencia
    Un blog col·lectiu de l'estil de Mis Hombres, o sia, per a entendre al "personal". Igual que mima'm i Mis Hombres, pujat de to. Més rudimentari potser, però obert a tot.
  • Sois todas unas putas
    Un dels grans representants de la misogínia que no us podeu perdre. La veritat sense pels a la llengua, on s'explica tot el "pastel" que teniu muntat, intentant entreveure el que dueu sempre a dins la màniga. La segona bíblia vaja, la primera és "The Legend Of Zelda : Ocarina of Time".
  • Testosterona
    Amb un toc de l'anterior està més centrat a entretenir que no pas a criticar. Humor bo i contingut amigable. Curt però freqüentment actualitzat.
  • Ya está el listo que todo lo sabe
    Un blog per a perdre-s'hi. Article que surt, article que és interessant. Simplement explica allò que et pots haver preguntat algun dia, alguna curiositat, algun fenòmen, ... Res de l'altre món però que en canvi m'agradaria que es convertís en una carrera universitària: Una mica de tot.
Fins aquí la presentació d'aquesta secció brillant que, com ja he dit, trobareu aquí a l'esquerra, a l'apartat "Imprescindibles".
En cas d'haver-hi addicions us avisaré. Que ho disfruteu.

Comentari: No m'oblido dels altres blogs, com poden ser el de l'^eMMa^, el de l'Utòpiq, l'oli6 (amb el seu nou Bik Musik), Wensin, ^VerseK^, etc. però aquests entren a la categoria "blogs amics" que visitaré per la sola única condició d'això, d'amics.

¡ O.O !

Quan et quedes gelat

  • Bike Face Lake #

No em siguis Gandalf

dimarts, 30 de gener del 2007

Who doesn't want Snap ?

Aquí teniu com deshabilitar el que vaig posar per a vosaltres: les previsualitzacions d'enllaços d'Snap.

dilluns, 29 de gener del 2007

NWS603B.CE7

Demà arriba la criatura (de color negre):


Sony_NW-S700F_4

diumenge, 28 de gener del 2007

Lletraferit

  • Fas mal #

Comentari: El problema és coneixe's massa i perdre el respecte ... Oblida-ho ràpid Annna.

divendres, 26 de gener del 2007

Un mestre parla

Si tú tienes una manzana y yo tengo una manzana y las intercambiamos, entonces ambos aún tendremos una manzana. Pero si tú tienes una idea y yo tengo una idea y las intercambiamos, entonces ambos tendremos dos ideas.

by George Bernard Shaw from alzado.org

Comentari: La primera vegada que em van presentar aquesta idea va ser de la mà de Jorge Cortell, a la primera conferència que va donar a la Campus Party del 2004 (si no recordo malament). Una conferència genial, amb un torn de preguntes imperdible.

dijous, 25 de gener del 2007

Yes!

He aprovat mates !

És igual que fa 2 dies fós el meu aniversari, és igual que hagin estat uns dies a Andorra la mar d'interessants i desestressants, és igual que m'ho hagi passat teta esquiant, és igual que tingui alguna que altre tonteria nova, és igual que hi hagi espectatives per a quelcom més, ... He aprovat mates !

Bé, no, no és igual, perquè no tindria res sentit sense tot ho anterior que he dit abans, les mates sols depenien de mi, tota la resta era molt més que una nota.

A alguns us estimo, gràcies per estar per aquí.

Per a pròximes comitives, 23 de Gener - 23 anys. Ja se sap per la pròxima.

Ostia, és que he aprovat matemàtiques ... i la part més xunga amb un 6, la màxima nota que he tret en aquesta assignatura. Sóc el puto amo.

diumenge, 21 de gener del 2007

Rescatant de l'oblid

  • Què passaria si no podéssim oblidar? #

Comentari1: Una vegada més, clavant-la massa endins.

Comentari2: Però és que a part de fer ràbia que et condicioni, fa encara més ràbia que qui o el que t'ha provocat el record no es valgui aquest interval que, indirectament, dediques a oblidar-lo o a perdre altres oportunitats que, en altres circumstàncies, haguéssis aprofitat, o si més no provat, de cap; sense pensar-t'ho.

dijous, 18 de gener del 2007

Manual d'amore

  • Va sentir el mateix que jo? #

Keira Knightley

  • Keira Knightley NO NOS GUSTA #
  • Celebrity Babe Beach Vacation Month #

Comentari: I els ulls ? Què me'n dieu dels ulls ?

Maleït

  • La asombrosa historia de la mujer que lo recuerda todo #

via ^eMMa^ (e-mail)

Comentari1: Us asseguro que això és una mal·ledicció. Entre recordar i voler conservar els records físics (ja siguin fotografies, detalls, missatges, cartes, regals, videos, ...) no pares de donar voltes al mateix tot el sant dia.

Comentari2: M'ho ha enviat l'^eMMa^ per e-correu amb l'assumpte "T'hi he buscat però no t'he trobat". No sé si n'estic orgullós o què ... Rencor !

Reflexions curtes

  • La vida és injusta #

Comentari: Hi ha malparits dels qui parla l'utòpiq als que, sense el més mínim mirament, deixaria morir (pot sonar fort, però així de clar ho tinc i així us/s'ho heu/han guanyat).

dimecres, 17 de gener del 2007

Amanida russa en el panorama actual

Técnicamente, el intercambio de votos al que se está jugando este año entra dentro de la legalidad. El problema es que hay dos tipos de voto claramente diferenciados: el desinteresado y el interesado. Casi con toda seguridad predomina el tipo B. Unos resultados basados en votos del tipo A nos dejarían unas útiles listas de blogs de calidad. Unos resultados basados en votos B nos van a dejar la misma ensaladilla rusa que ya tenemos en la tele y en la radio: una constelación de basura donde a los cuatro que de verdad tienen algo que decir apenas se les distingue con tanto ruido. Y tan pocas nueces.

by Fuckowski at Despacho 101

Parlant del concurs 20Blogs de 20minutos.

Tiraxines humà


Kcal sux

  • Wii Sports Experiment: haciendo ejercicio con la Wii #

dimarts, 16 de gener del 2007

Canviant el món amb absurditats

  • The Yes Men #

Comentari: No ho catalogaré com a "humor" perquè és molt més seriós del que sembla.

Tipus de resonsabilitat

Responsabilitat de tipus 1:

Me arrepiento. Me arrepiento una vez más de mi enorme sentido de la responsabilidad que me llevó hace casi 8 años a rechazar la oportunidad de trabajar en París, en el Instituto Cervantes. En ese momento antepuse la relación de pareja que tenía entonces a ese exilio soñado. Ahora creo que si tuviera esa oportunidad la cogería al vuelo.

by blackstar from Las cosas que nunca mueren

Responsabilitat de tipus 2:
    Aquest comentari de la Nuala sobre el que ha dit abans la blackstar al seu blog.

dilluns, 15 de gener del 2007

Aaanda, doncs mira que bé

Internet te permite repescar películas que se te han escapado - porque apenas duran en cartelera - o, por ejemplo, los clásicos que ya están descatalogados.


from La nueva presidenta de la Academia de Cine no teme Internet

Mc Naught

mcnaught_casado_big from Catalonia

House from IQS

Dilluns d'humor



Potència oriental

También pensad que en 1868 en occidente ya teníamos trenes y diferentes tecnologías que en Japón no tenían, allí seguían usando el caballo y la burra. ¿Cómo pudieron en tan solo 72 años desarrollar la tecnología necesaria para enfrentarse a Estados Unidos en la segunda guerra mundial ? ¿Cómo pudieron después de ser derrotados en la guerra, resurgir en tan pocos años y llegar a ser una de las grandes potencias mundiales siendo líderes mundiales en tecnología?

Cita extreta dels següents enllaços:

  • Breve historia de Japón - 1, 2 i 3.

TFC (I)

  • TFC perfilat
  • Tutor-orientador escollit


Falta:
  • Presentar la proposta formal de TFC
  • Confirmar la col·laboració i aprovació del tutor-orientador escollit
  • Aparèixer a les llistes de TFC's del quadrimestre de Primavera del 2007 que es penjaran el dia 30 de Gener

dijous, 11 de gener del 2007

Escuàlids

Hoy eres un tiburón: o nadas o mueres.

via Urgencias 10x17 - La estudiante per John Carter

Comentari: Alguns taurons han de nedar constantment per a sobreviure. Més informació aquí.

Sometimes the simplest explanations are the best

  • AVN: A Manual Revolution #

dimecres, 10 de gener del 2007

Tabac

  • 892. Miércoles, 10 enero, 2007 #

Comentari: Jo l'eliminaria del planeta.

Un mur increïble, meravellós, ... ?

dimarts, 9 de gener del 2007

Canvis emmenats

Creia que això d'un nou any no era res més enllà de canviar un dígit a la data que estem farts d'escriure/llegir, però entre el post de la criztina i aquest de la Maiko, començo a tenir dubtes.

  • Emmenar #

dilluns, 8 de gener del 2007

Big Foot

kneissl_bigfoot_shop
Comentari: Sap algú on en puc trobar per a comprar-me'ls ? Encara que siguin de segona mà. És que no en trobo per enlloc.

criztina y la "razón"

Estaba todo pancho mirando cositas del Google y me encuentro con una opción que desconocía: related:polromeu.blogspot.com.
De los resultados que ha mostrado la búsqueda, el 3º y el 1º "personal" era este.
Voy y me encuentro con esta entrada que comenta algo tan cierto como la "razón" por la que empezamos.
Me alegro de que la mierda no te pese tanto; le añadiré helio a la mía a ver si la noto menos de una vez.

comment by polromeu at criztina després de llegir aquesta entrada

Recordem: Fan falta molts mesos ... #

diumenge, 7 de gener del 2007

Fusió

Contra tot pronòstic i desafiant als més importants melòmans, us mostro la fusió de Roger Sánchez i el seu Another Chance amb la reedició d'un tema d'Ultra Nate - Free. De la mà de Lite Lovers arriba això:

Christmas TV

También son tiempos de sobredosis de películas de dibujos animados dirigidas al público infantil, pero afortunadamente el género ofrece más inteligencia y divertimento que casi todo lo de imagen real que proporciona el Hollywood cinematográfico.

via TodoSobreLaTele

"300" en imatges

14972
14975
14974
14973

dissabte, 6 de gener del 2007

divendres, 5 de gener del 2007

Shutter

  • 13 Photographs That Changed the World #

Comentari: Alguna ja va sortir aquí.

Izi inglix

  • ¿quién dijo que el inglés era fácil? #

Seguim amb Esparta

Emperador Tiberio
Si esta ha de ser la última batalla de Esparta, debemos luchar como los guerreros que somos, esta pelea no será fácil... He visto su armamento, Craso ha logrado de algún modo un poder devastador capaz de convertir a los hombres en piedra... Evitad que los alcance o lo pagaréis con la vida! Podemos detener a estos perros romanos que ladran a nuestra puerta! Somos Espartanos! Los guerreros más grandes bajo el Monte Olimpo!

Romanos
Que esos griegos prueben el acero romano. Adelante, por el Emperador!

Emperador Tiberio
Escuchadme guerreros de Esparta, ha llegado el momento! Volveremos a casa con nuestros escudos o sobre ellos! Por Esparta y por sus muertos!!!

Comentari: Si passem per aquí recordarem aquesta última frase.

via Rideonmybike...
  • El mapa que delimita les zones i n'explica els moviments i conquestes.
  • Peces de col·lecció #
  • Un escut real #
  • La influencia de Esparta #
  • "300" la leyenda de Leónidas, rey de Esparta #
  • Esparta (cita) #
  • La guerra del Peloponeso #

dijous, 4 de gener del 2007

dimecres, 3 de gener del 2007

Juro por Apolo el Médico y Esculapio y ...

  • Juramento Hipocrático #

Comentari: Algú m'ha deixat anar que ja no es fa aquest jurament tal com es descriu a Wikipedia. No n'he esbrinat res més que el text.

Una vegada més, gràcies a Urgencias.

Via Pete Walker

dimarts, 2 de gener del 2007

Realitat inventades

  • Antes de 300 fue… ¡El León de Esparta! ¡Tiembla, persa perverso! #

dilluns, 1 de gener del 2007

Guiness

  • 41 hores

Estat actual: 34 hores.

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain