dimarts, 27 de setembre del 2005

When my eyes begin to read ...

When my eyes begin to read … I’m insatiableee …
Avui, a les 3 del matí, he acabat l’enèsim (cinquè llibre) d’en K. Follet, titulat Alto riesgo (el noi no té molta gràcia pels títols).
La crítica: Recomanable, això sí, no us desespereu si els protagonistes són sempre genials, intrèpids, extrovertits, autosuficients, madurs, guapos, ben plantats, … i totes les històries d’amor (com la ficció mana) acaben en una unió sincera i de respecte mutu (repeteixo: ficció).
[Pendents 4 o 5 cites dignes de menció, que per això són cites i surten aquí.]
Pròxim llibre: Gengis Khan o continuar amb l’obra de K. Follet, en cas de tenir-los per casa.

dilluns, 19 de setembre del 2005

Cites i una novetat

Kincaid volvió a intentarlo:
-Lamento si…
-Y también detesto a la gente que si disculpa –dijo Honeymoon-. Una disculpa se concibe con objeto de que el pecador se sienta justificado y así pdoer repetir el error. No está arrepentido.


Los títeres siempre recordaban a Judy la tranquilidad de su madre. ¿Qué diría ahora? Judy oía su voz, baja y sosegada: "Un error es un error. Otro error es normal. Sólo el mismo error cometido dos veces te convierte en tonto”.


Aquesta va per en Bush i el seu grupet:
Alrededor de dos millones de personas habían huido del área metropolitana des del viernes por la noche, cuando Granger […] anunció que el siguiente terremoto afectaría a San Francisco. Pero aún quedaban más de un millón […] que no habían podido o querido abandonar sus casas: los pobres, los ancianos y los enfermos, además de todos los policías, bomberos, enfermeras y empleados de la ciudad que esperaban para emprender las tareas de rescate.


Poco a poco va perdiendo el conocimiento, que se desvanece como una lámpara lejana cuya claridad va disminuyendo hasta que, por último, la luz se apaga.


I tot seguit començo un nou llibre: Alto Riesgo. Està ambientat en la mateixa època que el de Vuelo Final i de moment està resultant una mica trepidant. Segueixo amb la meva intenció de llegir-me un llibre al mes. Sort!

diumenge, 4 de setembre del 2005

BlogDay i un retallet ...

Faig tard… em vaig ratllar uns dies abans, intentant posar-ne el tag però no hi havia manera, la web es tornava boja i em quedàven totes les cel·les desplaçades, així que vaig optar per deixar-ho. Fa 2 dies va ser el dia internacional del Blog, o sia, el Blog Day 2005. En la web oficial de l’event es demanava que cada blogger (a qualsevol n’hi diuen blogger ara… mireu-me …) postegés 5 blogs que llegeix però que difereixen en localització geogràfica (de l’autor parlem), cultura, llengua, ideologia, etc.
Si no us fa res us els citaré ara, tot i que el tema llengua i ideologia… no puc assegurar que difereixin de les meves; la llengua és evident, i la ideologia… no és d’això del que llegeixo.
Aquí els teniu:

  • En la calle, en tu calle: Pertany a Ella, i no us en penedireu si el llegiu (és curiós perquè la conec i segons m’ha dit el té de forma completament anònima, tot i això, rep la tira més de comentaris, i visites, que el meu… jurls, hauré de compondre i deixar-me del que escric ara).
  • CPI (Curioso pero inútil): Això mateix, curiositats inutils, que l’únic que aconseguiran serà meravellar-vos durant uns instants i que ocuparan espai en la vostra memòria que podrieu dedicar a memoritzar dates importants…
  • alzado.org: Un blog sobre disseny, usabilitat, etc. ple de posts MOLT extensos, clars i ben parits.<
  • Kirai.net: L’amo! Llàstima que li falta una mica de… sentimentalisme? No sé si és que ell és poc emotiu o no és el seu objectiu al blog, però crec que n’hi manca un xic.
  • FUCKOWSKI :: Memorias de un programador: Si en Kirai és l’amo, en Fuckowski és el seu mestre. Avís: la seva lectura enganxa sobremanera i produeix riure crònic (no és broma ni exageració, és experiència).

Res més doncs… comentaria el dia d’avui, i en com he disfrutat la visita a la Sala Blanca (alguna foto caurà al Flickr d’algun motivat), però hi ha de tot menys ganes de fer-ho.
AVÍS: deixeu de fer tanta PENA i de ser tan falsos, si us plau, que sols doneu ganes d’esborrar-vos del mapa.
Enllaç: Per a que tots disfruteu del que llegeixo, aquí ho teniu (BlogRoll a l’esquerra),MyRoll.

dissabte, 3 de setembre del 2005

Resum d'activitats

…PIP……PIP……PIP……PIP…

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain