dimecres, 31 d’agost del 2005

Devorant lletres

Ahir al migdia vaig acabar El tercer gemelo de Ken Follet. 7 dies i un culló i mig de pàgines amb una lletra minúúúúscula, però que entrava que donava gust. Puntuació: 8. Enganxa, i molt.
Cites Citables: [Comentaris i aclariments] al peu.

Me estoy enamorando de esta mujer, pensó Steve. No es sólo que dessee acostarme con ella… aunque eso también. Quiero que sea mi amiga. Quiero ver la tele con ella, acompañarla al supermercado y darle cucharadas de jarabe cuando esté resfriada. Quiero contemplarla mientras se cepilla los dientes, se pone los vaqueros y unta mantequilla en la tostada. Quiero que me pregunte qué tono naranja de lápiz de labios le sienta mejor y qué hojas de afeitar debería comprar y que a qué hora volveré a casa.


Era sorprendente que aú pudiese confiar en algún hombre; asombroso que pudiera quedarse dormida en un sofá con un chico que tenía exactamente el mismo aspecto físico que uno de sus agresores. Pero ahora podía estar incluso más segura de Steve. Ningún otro hubiera pasado la noche así, a solas con una muchacha, sin tratar de forzarla. [1] Jeannie frunció el entrecejo. Steve había hecho algo durante la noche, ella lo recordaba de modo ambiguo, un detalle bonito. Sí: era el recuerdo entre sueños de una mando grande [2] que le acariciaba el pelo rítmicamente; le parecía que durante bastante tiempo, mientras ella dormía, tan a gusto como un gato mimado.
Sonrió, se removió y Steve preguntó al instante:
-¿Estás despierta?
Jeannie bostezó y se estiró.
-Lo siento, me quedé dormida encima de ti. ¿Te encuentras bien?
-Alrededor de las tres de la madrugada la circulación sanguínea de mi pierna izquierda se interrumpió, pero me acostumbré en seguida y ya está.
Jeannie se incorporó para verle cara a cara. Tenía la ropa arrugada, el pelo desgreñado y le había cracido un poco de barba rubia, pero daba la impresión de encontrarse lo bastante en forma como para comer.
-¿Dormiste algo?
Steve dijo que no con la cabeza.
-Disfrutaba demasiado contemplándote.
-No me digas que ronco.
-No, no roncas. Se te escapa un poco de saliva, nada más. [3]
Se tocó ligeramente una manchita de humedad de la pernera.
-¡Oh, qué rabia!-Jeannie se levantó. Su mirada fue a detenerse en la esfera del reloj azul que colgaba de la pared: las ocho y media. Puntualizó, alarmada-: No nos queda mucho tiempo. La audiencia empieza a las diez.
-Dúchate mentras preparo un poco de café- se brindó Steve, magnánimo.
Jeannie se le quedó mirando. Era un chico irreal.
-¿Te ha traído Santa Claus? [4]
Steve se echó a reír.
-De acuerdo con tu teoría, he salido de una probeta.
Su expresión se tornó solemne de nuevo
-Quién sabe, qué diablos.


-¿Recuerdas lo que dice Sherlock Holmes? “Una vez has eliminado lo imposible, lo que queda, por improbable que resulta, tiene que ser la verdad.” ¿O quizás es Hércules Poirot quien lo dice?


Steve se emocionó al ver a Jeannie sentada en el patio, bebiendo limonada y charlando animadamente con Charles [5], como si fueran viejos amigos. Eso es lo que quiero, pensó; quiero a Jeannie formando parte de mi vida. Entonces podré afrontar lo que venga. [6]


1. Això és que no em coneixeu enamorat.
2. L’Steve fa 1,88m.
3. És com tenir una primera cita per sopar i que, mentres menges, notes que l’altre et mira i et deixa anar: Tens un spaguetto a la barbeta. DISH!
4. No tia, està enamorat de tu !!
5. El pare de l’Steve.
6. És com les mongetes màgiques l’amor.

Engrescat amb en Ken, he començat també a engolir En la boca del dragón, un altre dels seus. Ja us diré què tal. Ànim!
Objectiu: 1 llibre mensual com a mínim (com el cicle menstrual, vaja, l’únic que d’aquest en trec quelcom de profit).

dimarts, 30 d’agost del 2005

Assassinats virtuals, Farruquitos i presons 2

Ho he llegit avui mateix a Microsiervos.
No us perdeu algun comentari tampoc.

dijous, 25 d’agost del 2005

Confirmant el que és evident

Si a europa estem al cul del progrés, Espanya n’és el granet que emprenya. Llegiu aquí per corraborar el que es refereix a Europa, i mireu al voltant vostre (incloent a l’administració) per adonar-vos de la segona afirmació.

dimecres, 24 d’agost del 2005

.: Nintendo, PS i XBOX :. Again!

Després del SE K750i+MS Pro DUO 512MB que van costar la seva milionada passarem a coses també molt importants per a la subsistència.
Per als que seguiu aquest blog amb assiduitat (vegeu que he modificat una mica lo de About me i hi he posat el meu nom, enllaçat al meu perfil de Blogger i la fotografia que m’identifica), notareu que fa MOLT de temps que no parlo de consoles; doncs bé, un cop arribades les noves notícies notar que:

  • Nintendo DS rebaixada als E.U.A. coincidint amb la sortida del Nintendogs (costarà 106€ allà), aquí segueix costant 150€. <-- Un objectiu és obtenir-la.
  • Game Boy Micro té prevista la seva arribada al mercat Europeu el 7 de Novembre si no recordo malament, a un preou de 100€ (el mateix que la GameCube! Ia mi me’n va costar 300€! T’enrecordes Núria que em vas acompanyar ?). <-- Un altre objectiu és obtenir-la també.
  • Nintendo Revolution té data prevista de sortida, segons Amazon France, el 15 de Juny del 2006, poc després que la PS3, a un preu de 300€ també (com la GameCube). La PS3 per això, costarà el mateix i sortirà a la primavera. <-- Ja estic estalviant per aquesta, que és el 3er objectiu i el més important. Queda pendent veure’n el comandament !
  • XBOX 360º surt aquest Nadal a un preu de 300€ (versió bàsica) i 400€ (versió no tan bàsica).
  • PSP surt en menys d’una setmana al preu de 250€ amb un pack una mica complert; consola, funda, auriculars, tarja de memòria i disc amb demos. <-- si acompleixo tots els altres, aquest serà el següent.
  • PS2 ja va sortir sí, i a un preu de més de 1.200€ als seus inicis, el més bo del cas és que la rebaixaran poc després de la sortida de la PSP al mercat (o sigui, que segurament costarà com la GC, uns 100€) <-- llavors sí que la compraré ! Xipejada i a descarregar jocs !
  • Total: Nintendo DS (150€) + Nintendo Revolution (300€) + Game Boy Micro (100€) + PS2 (100€) = 650€ ( cal sumar els jocs ! Per a les petites, 35€ el joc, i per a les grans, entre 40€ i 60€.

Som-hi doncs !

Cuando arribi a cassa ...

Després de El Código Da Vinci el llistó va quedar massa alt... sols s’hi va acostar una mica amb Ángeles y Demonios. L’últim, que ja us vai comentar, La conspiración m’ha deixat (em va deixar, que fa com dues setmanes que el vaig acabar, tornant de les colònies) planxat… ha estat una lectura “llana, llana, llana”. Perquè ens entenguem; el Codi és un Braveheart, el d’Àngels és Waterworld i el Conspiraciónés El Cor de la Ciutat (sabeu tots l’opinió que em mereix aquesta sèrie, busqueu el vostre equivalent si és que us agrada). Ja veieu, decepció total.
I per no desesperar ni perdre les ganes de nodrir-nos de pàgines i paraules i lletres i … històries, m’encamino a llegir, ara, El tercer gemelo de Ken Follet (autor també de Los pilares de la tierra i Vuelo final, i de molts més, però que encara no he llegit). No sé si promet molt, però l’estil d’en Follet està força bé, enganxa gairebé tan com el de Dan Brownal primer llibre i una mica al segon, al tercer ja es fa repetitiu …
Res més, pensant en afegir un parell de detalls al Blog, desitjant que disfruteu el fil musical (que haig de descobrir com aturar la reproducció amb un botó i tal … javascript power veig aquí) i enfeinadíssim amb PCs amunt i PCs avall. Posem-nos amb Ubuntu o deixem-nos d’MS !
Vaig a provar una mica de mel de la que tan m’agrada que no sabeu les ganes que en tinc, la qüestió és: trobaré el pot ? Hi haurà abelles protegint-la ? Anna, m’has de deixar el teu equip d’apicultora !

dilluns, 22 d’agost del 2005

Afegint fil musical ...

Si teniu una mica de paciència, a l'hora de carregar el Blog us caurà al damunt la banda sonora (que variarà segons em vingui de gust, segons l'estat d'ànim o el temps que faci).
Sols ha calgut afegir una línea: BGSOUND SRC="direcció_arxiu" LOOP=nombre_de_repeticions

Gràcies als de WebMaestro, secció Sonidos, perquè sempre hi trobo explicat el que necessito (o gairebé). A veure quan un manual per a les dones !

Comentari: Amb ganes de publicar, de parlar, d’explicar, i amb mil motius per fer-ho i amb milions de temes per posar sobre la taula, però fins al coll de feina, de preocupacions i ... volen matar-te (no, a tu no, a tu !).

Comentari2: La d’avui, la primera, té aquesta lletra (i els acords en guitarra).

Comentari3: Luego por la noche aprendes a escuchar, canciones que consiguen que te pueda amar. Perquè em sona tan a mi aquest tros?

[Actualitzat, al cap d’una estona]
Després de no poques proves, he aconseguit posar-vos el títol del fil musical del dia just a sota el títol del Blog, ok? Per als qui tinguin poca culturilla musical o no els hi vagi el tema.

diumenge, 21 d’agost del 2005

Assassinats virtuals, Farruquitos i presons

Asesinato entre usuarios de juego online

En China, un jugador (41 años) de The Legend of Mir 3asesinó a otro (26 años) por haberle robado un arma virtual. La historia fue así: Qiu prestó el arma a Zhu, quien la vendió a otro jugador por $871, lo que despertó las iras del primero. Qiu denunció el robo a la policía, que no aceptó el caso al no tratarse de un objeto real, por lo que el internauta fue una noche a casa de Zhu y le apuñaló hasta la muerte mientras dormía, entregándose a las autoridades después, según informa Cigua. Ahora mismo Qiu ha sido sentenciado a muerte por las autoridades chinas, aunque dispone de dos años para demostrar buen comportamiento y que le aminoren la pena.

Comentar tres coses sobre la notícia:
  • Notem tots que a la Xina encara existeix la pena de mort.
  • S’ha d’estar MOLT malament per a cometre un crim així, amb un mòbil tan … virtual.
  • I en Farruquito està absolt ?
Per a no desmerèixer al bailaor … una altra notícia:

17 años de prisión por grabar en un cine

Un joven estadounidense de Missouri que ha sido acusado de grabar en un cine podría enfrentarse a una pena máxima de 17 años de prisión. ElOtrolado.net reporta un artículo de Reuters en el que leemos que Curtis Salisbury, un joven estadounidense de 19 años de edad, ha sido detenido en Estados Unidos tras grabar con una videocámara en el cine las películas "El hombre Perfecto" y "Embrujada" y posteriormente distribuirlas a través de Internet.
Según ha anunciado el Departamento de la Justicia estadounidense Salisbury también ha sido acusado de descargar varias películas y software de Internet.
A destacar que es la primera detención efectuada tras el endurecimiento del pasado mes de abril de las leyes estadounidenses, por lo que Salisbury afronta acusaciones de conspiración contra las leyes de derechos de autor y un par de infracciones contra las nuevas leyes de videocámaras.
Curtis Salisbury podría enfrentarse a penas de hasta 17 años de prisión.


Comentari: ¡España va bien! (El món va bé home, el món va bé.)

dijous, 18 d’agost del 2005

Somewheeere, beyond the seeea

  • Un SET de la sortida

Publicant des del Word

Estic provant de publicar al Blog des del Word, on em serà molt més fàcil editar el text i donar-li el format que més m’agradi.

dissabte, 13 d’agost del 2005

Ja Ja Ja Ja !!!

  • SonyEricsson K750i <-- The king of the Bongo !

dimarts, 9 d’agost del 2005

L'esperança és l'últim que es perd

I parlant de perdre ... potser he retrobat quelcom que creia perdut ... o no ?
Estimat Dr. Watson, seguirem investigant.

dilluns, 8 d’agost del 2005

Una mica fins la po**a

Tal com porto fent aquests últims dos mesos i com em temo que seguiré fent, per als que entreu aquí a llegir (si és que algú entra (sí, ja sé q tinc comptador de visites, però no recordo mai quin era l'últim número que hi vaig veure)), abandono una mica aquest Blog, i dic una mica per no comprometre'm a res, a diferència d'abans que intentava posar "coses" continuament.
Em trobo en un estat una mica d'hivernació i fins la po**a de tot una mica; busco, i trobo algunes coses, però en perdo d'altres. De moment seguiré així, jo sol amb mi mateix, ok ? Per a consultes antidepressives, a mi no si us plau (no dic que estigui deprimit però us podria caure un moc). Gràcies de tot cor (cor? What's this !?).

dimecres, 3 d’agost del 2005

Què s'enten per succedani ...

Por cierto, hay que recordar que Google ya dispone de un programa de Mensajería Instantánea, y es que si descargamos 'Hello', la herramienta para compartir fotos con nuestros amigos, disfrutaremos también de una aplicación de Mensajería Instantánea para charlar con ellos.


Font: Redes Sociales, pertanyent a Alianzo.

Music sounds better with you, baby

Cita: Otros muchos me han mostrado también que las únicas barreras están en nuestra mente. at El Sentido de la Vida
Màxima: Dentro de 20 años no te arrepentirás de lo que hiciste, sino de lo que no te atreviste a hacer by Mark Twain