diumenge, 4 de setembre del 2005

BlogDay i un retallet ...

Faig tard… em vaig ratllar uns dies abans, intentant posar-ne el tag però no hi havia manera, la web es tornava boja i em quedàven totes les cel·les desplaçades, així que vaig optar per deixar-ho. Fa 2 dies va ser el dia internacional del Blog, o sia, el Blog Day 2005. En la web oficial de l’event es demanava que cada blogger (a qualsevol n’hi diuen blogger ara… mireu-me …) postegés 5 blogs que llegeix però que difereixen en localització geogràfica (de l’autor parlem), cultura, llengua, ideologia, etc.
Si no us fa res us els citaré ara, tot i que el tema llengua i ideologia… no puc assegurar que difereixin de les meves; la llengua és evident, i la ideologia… no és d’això del que llegeixo.
Aquí els teniu:
  • En la calle, en tu calle: Pertany a Ella, i no us en penedireu si el llegiu (és curiós perquè la conec i segons m’ha dit el té de forma completament anònima, tot i això, rep la tira més de comentaris, i visites, que el meu… jurls, hauré de compondre i deixar-me del que escric ara).
  • CPI (Curioso pero inútil): Això mateix, curiositats inutils, que l’únic que aconseguiran serà meravellar-vos durant uns instants i que ocuparan espai en la vostra memòria que podrieu dedicar a memoritzar dates importants…
  • alzado.org: Un blog sobre disseny, usabilitat, etc. ple de posts MOLT extensos, clars i ben parits.<
  • Kirai.net: L’amo! Llàstima que li falta una mica de… sentimentalisme? No sé si és que ell és poc emotiu o no és el seu objectiu al blog, però crec que n’hi manca un xic.
  • FUCKOWSKI :: Memorias de un programador: Si en Kirai és l’amo, en Fuckowski és el seu mestre. Avís: la seva lectura enganxa sobremanera i produeix riure crònic (no és broma ni exageració, és experiència).

Res més doncs… comentaria el dia d’avui, i en com he disfrutat la visita a la Sala Blanca (alguna foto caurà al Flickr d’algun motivat), però hi ha de tot menys ganes de fer-ho.
AVÍS: deixeu de fer tanta PENA i de ser tan falsos, si us plau, que sols doneu ganes d’esborrar-vos del mapa.
Enllaç: Per a que tots disfruteu del que llegeixo, aquí ho teniu (BlogRoll a l’esquerra),MyRoll.

9 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. qui fa el pena? tio que avui començem les clases... uff quin pal. Jo començo be, ja me saltat les 2 priemres hores, soc un crack :P

    ResponElimina
  3. Estic a classe de LAB3 aguantant a en de Bru que porta casi 2 hores parlant ... ens preguntàvem perquè no vens i quines assignatures tens.
    GPI ? DSI ? Avui a la tarda ens hi trobem. Vagi bé !
    Fan pena la majoria de ties, pq són unes FAL-SES, i n'hi ha alguna q és una FLI-PA-DA (quan amb el que tu medeixes les coses és més curt que el de la resta).

    ResponElimina
  4. ki es una flipada???

    ResponElimina
  5. Quan tu o qui sigui deixeu de tocar-me la polla am l'anònim respondré, no abans.
    El que hagis de dir o preguntar, amb el nom per davant, sino ja saps què has de fer ...

    ResponElimina
  6. ei
    la k ta escrit al blog d ki s la flipada era io (georgina)
    vex k ta molestat
    sorry

    ResponElimina
  7. tio les contrasenyes son sagrades!!! no els hi diguis mai a una tia aix aix

    sorry georg no tinc res contra teu, que quedi clar :P

    ResponElimina
  8. Quin plaer existir per boca seva.

    ResponElimina
  9. Qui existeix per boca de qui ?
    [des d'aquest post fins ara ha plogut moltíssim ...]

    ResponElimina